De Tekenkamer
Vierzonenweg 40
7681 DX Vroomshoop

Tel: 0546-641724
info@detekenkamer.com

Duurzaam en Groen

De Tekenkamer streeft er naar duurzaam en groen te zijn. Alle stroom voor het gastenverblijf wordt gemaakt door zonnecollectoren op het dak van onze schuur. Het overige dak van deze schuur is bedekt met natuurgroen (sedum). Er is zelfs voldoende groene stroom om de Finse Sauna te verwarmen.

Bij het stoken van de houtkachel wordt water verwarmd. Dit warme water wordt gebruikt voor de vloerverwarming en het verwarmt ook het water voor de douche-stoomcabine. Al het brandhout komt uit eigen tuin, dus CO2 neutraal.

Reviews

"Fantastische Bed en Breakfast" Het was enorm genieten bij jullie ! Elke dag met het ontbijt is het al feest. Het verblijf, de gastvrijheid en de omgeving was helemaal TOP !!!
"Geweldige B&B echt een aanrader" Als je van rust, natuur, wandelen en fietsen houdt ben je hier aan het juiste adres. En met alle verwennerijen van Lineke en Piet kan je verblijf niet meer stuk.
"Topkwaliteit, toplocatie en geweldige service" De tekenkamer krijgt van ons een 10 met een griffel. Geweldige kamer, eigenlijk een compleet appartement met prima ingericht keukentje.